Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 Filter:
26/06/2017

Barcelona Express: grootste liftwedstrijd start voor het eerst in Nederland

Op maandagochtend 3 juli 2017 start voor 300 Nederlanders op het Museumplein in Amsterdam het liftavontuur van hun leven met de Barcelona Express. Een spannend nieuw reisconcept dat twee round-the-world vliegtickets oplevert voor het team dat als eerste in Barcelona aankomt.

22/06/2017

Luxe vakantievieren in Centraal-Amerika: 7 exclusieve hotels en villa’s

Een selectie van 7 verfijnde boutique hotels, watervilla’s en vijfsterrenresorts in Centraal-Amerika. Als luxe uitvalsbasis om koloniale steden, exotische stranden en unieke natuur te verkennen. Van Belize, Nicaragua tot Guatemala.

20/06/2017

India met kinderen: 9Weergaloze vakantie-ideeën

India is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt als je de hele familie mee op sleeptouw wilt nemen. Het land is overweldigend, dat is waar. Maar, wie avontuurlijk is ingesteld, goed voorbereid op reis gaat en een behapbaar plan uitstippelt (de afstanden zijn groot), kan zich verheugen op een memorabele paar weken. Daarom: 9 weergaloze vakantie-ideeën voor India met kinderen.

19/06/2017

Malawi maakt werk van wildmigratie

De adembenemende natuur, de schoonheid van het idyllische Malawimeer en ontmoeting met talloze diersoorten maakt Malawi tot een bijzondere safaribestemming. Het toeristisch nog onontdekte land beschikt over de meest ongerepte nationale parken van Afrika.

13/06/2017

TUI fly beste Nederlandse vliegmaatschappij op het gebied van punctualiteit en claimverwerking

Vandaag werd de nieuwe AirHelp Score van beste en slechtste luchtvaartmaatschappijen en – voor het eerst – luchthavens onthuld. In beide lijsten domineert Singapore. Singapore Airlines stoot Qatar Airways van de troon als beste luchtvaartmaatschappij en Changi Airport is de beste luchthaven ter wereld. TUI fly Nederland is met een 10e plaats de beste Nederlandse vliegmaatschappij op de lijst.

08/06/2017

Jet Airways en Aeromexico gaan samenwerken aan een naadloze aansluiting tussen India en Mexico via Europa

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaartmaatschappij, en Aeromexico, de nationale luchtvaartmaatschappij van Mexico hebben een intentieverklaring getekend om samen te werken op het gebied van codeshare vluchten en frequent flyer programma’s.

06/06/2017

Vlucht vertraagd? Nieuwe Boarding Pass Scanner checkt direct recht op vergoeding

AirHelp, ’s werelds no. 1 vluchtvertragingsservice, lanceert vandaag de Boarding Pass Scanner. Passagiers die te maken hebben met een vertraagde of geannuleerde vlucht zien hiermee direct of er sprake is van recht op vergoeding en kunnen in een paar klikken het claimproces starten.

01/06/2017

Vinay Dube nieuwe CEO van Jet Airways

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaartmaatschappij, heeft Vinay Dube aangesteld als haar nieuwe Chief Executive Officer (CEO).

31/05/2017

Vijf redenen om deze zomer vakantie te vieren in Gambia

Het indrukwekkende en kleurrijke vissersdorp Tanji, de gezellige Serrekunda Market en de tropische stranden in Gambia zijn algemeen bekend. Maar het West-Afrikaanse land heeft nog zoveel meer te bieden. We zetten de iets minder bekende, maar net zo leuke activiteiten en bezienswaardigheden in ‘The smiling coast of Africa’ op een rij.

29/05/2017

9Waanzinnige Indiase markten

Geen betere manier om de kern van de Indiase cultuur te leren kennen dan op eeuwenoude bazaars en Indiase markten. Ga op in de krioelende mensenmenigte en laveer tussen stalletjes met kleurige kruiden, geurig street food, opgestapeld fruit en Bollywood-outfits. 9 waanzinnige Indiase markten verzameld inclusief tips voor het proeven van typisch Indian food.