Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 Filter:
22/10/2018

9Waanzinnige festivals in India met Jet Airways

Dance, Indie rock, street food. Of het vieren van tradities en cultuur. In India weten ze wel raad met festivals. Op vaak indrukwekkende locaties zoals het Mehrangarh Fort in Jodhpur en zelfs de uitgestrekte Tharwoestijn. Dus: houd de Hollandse festivalmood nog even vast en vul je kalender met deze 9 niet te missen events in India.

19/10/2018

Toffe verrassende hotels in Noordoost-Frankrijk

Noordoost-Frankrijk staat bol van de verrassingen. Ongenaakbare natuur, een waanzinnig culturele rijkdom, de mooiste en grootste kathedralen van het land, talrijke outdoor-activiteiten en geweldig eten om je vingers bij af te likken. Als klap op de vuurpijl een schatkamer vol overheerlijke champagnes en wijnen. Maar wist je dat de regio’s Alsace, Champagne-Ardenne en Lorraine ook het thuis zijn van hele toffe en verrassende hotels? Lees maar mee.

28/09/2018

Delta breidt pre-select maaltijden uit naar Delta One vanaf Amsterdam

Na lovende klantrecensies heeft Delta haar populaire pre-select maaltijdprogramma uitgebreid. Reizigers in Delta One (businessclass) op vluchten tussen Amsterdam en de Verenigde Staten hebben nu de mogelijkheid om voor vertrek hun maaltijd te kiezen.

30/08/2018

Exclusieve cruises: nog meer luxe, ruimte en verwennerij

Cruisen is een luxe vorm van vakantie vieren: veel bestemmingen bezoeken in één vakantie met als uitvalsbasis een schip dat voorzien is van alle gemakken. Wat voegt een luxe cruise nog toe? Het antwoord is exclusiviteit.

22/08/2018

Delta kondigt nieuwe Tampa route en dagelijkse Los Angeles vlucht aan

Delta Air Lines breidt opnieuw haar netwerk vanuit Amsterdam uit met de start van een nieuwe route naar Tampa (Florida) vanaf 24 mei 2019. De vlucht wordt dagelijks uitgevoerd en is de enige non-stopvlucht tussen de twee steden. Het is de 11e bestemming van Delta uit Amsterdam en de tweede naar Florida na de inaugurale vlucht naar Orlando dit jaar.

24/07/2018

Vijf Malawiaanse nationale parken die je gezien moet hebben

Sta oog in oog met een kudde olifanten, geniet van de wonderschone natuur, vaar in een kano over Lake Malawi en zie de zon in de Shire-rivier zakken. Malawi is gezegend met vijf geweldige nationale parken en biedt een combinatie van flora en fauna die je nergens in Afrika aantreft. Malawi is een land met veel diversiteit en is daardoor ook zeer geschikt als rondreisland. Met goede wegen, duidelijke bewegwijzering en talrijke scenic routes om landschappen en nationale parken te ontdekken.

24/07/2018

Op onderwateravontuur in Tunesië: 7 te gekke duikspots

De 1250 km lange kustlijn van Tunesië heeft niet alleen mooie stranden, maar de Middellandse Zee zorgt ook voor de beste duikervaringen. Van leren duiken bij goede duikscholen, kantduiken direct vanaf het strand tot spannende wrakduiken op ongekende dieptes. 7 te gekke duikspots op een rij in het land waar de zon altijd schijnt.

23/07/2018

9Wow plekken in India voor een kidsproof vakantie

Spannende forten in Delhi. Zonnen in gezelschap van olifanten op Havelock Island. Of wat te denken van een kameelsafari door de Tharwoestijn? India is enorm veelzijdig en een bijzondere reisbestemming voor een gezinsvakantie waarin je oren en ogen tekortkomt. 9 kidsproof activiteiten van Jet Airways voor een rondreis India!

20/07/2018

5 punten waarop een cruisevakantie het wint van een vakantie aan land

Mocht er nog enige twijfel bestaan over het maken van een cruise of vaak blijft steken in het stadium ‘iets voor later’, dan kan CLIA, de branche-organisatie voor cruiserederijen, deze per direct wegnemen. Want een cruise biedt enkele zeer overtuigende voordelen boven een vakantie aan land. De vijf leukste op een rij:

10/07/2018

Delta en KLM opnieuw rechtstreeks naar Las Vegas

Delta Air Lines en partner KLM zullen in januari 2019 speciale non-stop vluchten tussen Schiphol en Las Vegas verzorgen om in te spelen op de populariteit van de jaarlijkse “Consumer Electronics Show” (CES).