Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/nltrav-ngrendeng/wordpress/current/wp-content/plugins/google-analytics-async/google-analytics-async-files/class-google-analytics-async-dashboard.php on line 122

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Socialicons_Widget has a deprecated constructor in /var/www/nltrav-ngrendeng/wordpress/current/wp-content/themes/jr/widgets/socialicons.php on line 14
Persberichten voor Nederlandse media | TRAVELPROOF ✓

Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:
21/09/2017

Gambia met kinderen: natuurlijk!

Steeds vaker reizen Nederlandse gezinnen naar Gambia. Ook voor een vakantie met kinderen is Gambia namelijk perfect. ‘The smiling coast of Africa’ is gastvrij, heeft prachtige stranden en je kan er heerlijk eten. Ze beleven een verre vakantie zonder de hinder van een jetlag.

20/09/2017

Onderwaterruïnes Romeinse stad Neapolis ontdekt voor kust Tunesië

Na jaren zoeken hebben duikers ruïnes van de verloren gewaande stad Neapolis ontdekt voor de kust van Nabeul in Tunesië. Straten, monumenten en fermentatietanks van de Romeinen zijn blootgelegd.

04/09/2017

11 ideeën voor een onvergetelijke familievakantie in Centraal-Amerika

Met het hele gezin ver weg? Centraal-Amerika heeft avonturen voor groot en klein in petto. Van een smakelijke paar uurtjes in het Chocolademuseum in de stad Granada, struinen door Panama City tot een tubing-riviertrip in Belize. 11 ideeën voor een onvergetelijke familievakantie.

22/08/2017

9Weldadige wellness retreats in India

Yoga retreats en luxe spa’s met ayurveda-massages, detoxkuren en meditatieoefeningen. India heeft een lange traditie als het om wellbeing en soul searching gaat. Daarom: 9 weldadige wellness retreats in het land van de heilige koeien, Himalaya en Bollywood. Van Goa, Mumbai tot Bangalore.

17/08/2017

De 8 grootste misverstanden over vergoedingen bij vluchtvertraging

Deze zomer belooft een recordzomer te worden op het gebied van vluchtvertragingen en gestrande passagiers. In 2016 lieten de passagiers die via Nederlandse luchthavens vlogen ruim 90 miljoen euro aan compensatie liggen. AirHelp zet de belangrijkste misverstanden waardoor veel mensen nalaten te claimen op een rij:

14/08/2017

Omdat het weer kan: top 10 Tunesië tips en bezienswaardigheden

Nu het reisadvies voor Tunesië is versoepeld, is het tijd voor een herontdekking van het land met de bijzondere mediterraan-Arabische mix. Van het eilandleven op Djerba, de mooiste medina’s en souks tot sterrenkijken in de Sahara.

07/08/2017

10 tips om meer uit je reis naar Centraal-Amerika te halen

Belize, Guatemala, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Costa Rica en Panama. Stuk voor stuk landen die je onderling uitstekend combineert. Voor een strandvakantie, cultuurtrip of rondreis. 10 top tips om meer uit je reis naar Centraal-Amerika te halen.

01/08/2017

Zeven ‘must eat’ restaurants in Gambia

Lokale producten, verse ingrediënten en de toewijding waarmee gekookt wordt. In Gambia weten ze er raad mee. De traditionele gerechten van de Gambiaanse keuken bestaan voornamelijk uit zelf gevangen of geproduceerde ingrediënten, zoals rijst, pinda’s, kip of vis. Maar ook Italiaanse, Mexicaanse en Libanese gerechten bereiden ze heerlijk.

31/07/2017

Centraal-Amerika, een echte ‘foodie’ bestemming

Een explosie van smaken, verschillende tradities en invloeden van de Spaanse en Afrikaanse keuken. De zeven Centraal-Amerikaanse landen beschikken elk voor zich over een unieke gastronomie. Internationaal erkende producten, authentieke gerechten en gastronomische ervaringen brengen de reiziger dichter bij de lokale cultuur.

31/07/2017

Waarom je dit jaar nog naar Malawi vliegt

De vriendelijkheid van de bevolking, de diversiteit aan landschappen en de vele (water)activiteiten maken Malawi tot een vakantiebestemming voor iedereen. Voor jong en oud, of je nu wilt relaxen of liever actief bent en of je nu van vogels houdt of van de big five.