Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:
20/06/2017

India met kinderen: 9Weergaloze vakantie-ideeën

India is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt als je de hele familie mee op sleeptouw wilt nemen. Het land is overweldigend, dat is waar. Maar, wie avontuurlijk is ingesteld, goed voorbereid op reis gaat en een behapbaar plan uitstippelt (de afstanden zijn groot), kan zich verheugen op een memorabele paar weken. Daarom: 9 weergaloze vakantie-ideeën voor India met kinderen.

19/06/2017

Malawi maakt werk van wildmigratie

De adembenemende natuur, de schoonheid van het idyllische Malawimeer en ontmoeting met talloze diersoorten maakt Malawi tot een bijzondere safaribestemming. Het toeristisch nog onontdekte land beschikt over de meest ongerepte nationale parken van Afrika.

13/06/2017

TUI fly beste Nederlandse vliegmaatschappij op het gebied van punctualiteit en claimverwerking

Vandaag werd de nieuwe AirHelp Score van beste en slechtste luchtvaartmaatschappijen en – voor het eerst – luchthavens onthuld. In beide lijsten domineert Singapore. Singapore Airlines stoot Qatar Airways van de troon als beste luchtvaartmaatschappij en Changi Airport is de beste luchthaven ter wereld. TUI fly Nederland is met een 10e plaats de beste Nederlandse vliegmaatschappij op de lijst.

08/06/2017

Jet Airways en Aeromexico gaan samenwerken aan een naadloze aansluiting tussen India en Mexico via Europa

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaartmaatschappij, en Aeromexico, de nationale luchtvaartmaatschappij van Mexico hebben een intentieverklaring getekend om samen te werken op het gebied van codeshare vluchten en frequent flyer programma’s.

06/06/2017

Vlucht vertraagd? Nieuwe Boarding Pass Scanner checkt direct recht op vergoeding

AirHelp, ’s werelds no. 1 vluchtvertragingsservice, lanceert vandaag de Boarding Pass Scanner. Passagiers die te maken hebben met een vertraagde of geannuleerde vlucht zien hiermee direct of er sprake is van recht op vergoeding en kunnen in een paar klikken het claimproces starten.

01/06/2017

Vinay Dube nieuwe CEO van Jet Airways

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaartmaatschappij, heeft Vinay Dube aangesteld als haar nieuwe Chief Executive Officer (CEO).

31/05/2017

Vijf redenen om deze zomer vakantie te vieren in Gambia

Het indrukwekkende en kleurrijke vissersdorp Tanji, de gezellige Serrekunda Market en de tropische stranden in Gambia zijn algemeen bekend. Maar het West-Afrikaanse land heeft nog zoveel meer te bieden. We zetten de iets minder bekende, maar net zo leuke activiteiten en bezienswaardigheden in ‘The smiling coast of Africa’ op een rij.

29/05/2017

9Waanzinnige Indiase markten

Geen betere manier om de kern van de Indiase cultuur te leren kennen dan op eeuwenoude bazaars en Indiase markten. Ga op in de krioelende mensenmenigte en laveer tussen stalletjes met kleurige kruiden, geurig street food, opgestapeld fruit en Bollywood-outfits. 9 waanzinnige Indiase markten verzameld inclusief tips voor het proeven van typisch Indian food.

24/05/2017

Golfvakantie Tunesië: golfen, stranden en eeuwenoude cultuur

Tunesië is een verrassend en betaalbaar golfvakantieland. Hier combineer je golfen tussen dadelpalmbomen met zonnen op uitgestrekte stranden en een ontdekkingstocht langs een eeuwenoude cultuur en een rijke keuken. Onder meer in Hammamet, Port El Kantaoui en Monastir.

23/05/2017

Het beste van Centraal-Amerika in 11 dagen: twee avontuurlijke reisroutes

Uitzonderlijke natuur, de mooiste stranden, authentieke keukens met rijke smaken en imponerende rivieren. Tel daar de mogelijkheid van ecotoerisme, avontuurlijke sporten en slapen op bijzondere plekken bij op en je krijgt twee reisroutes om in 11 dagen het beste van Centraal-Amerika te ontdekken.