Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

5 herfst food festivals in Istrië: truffeltradities en kastanjetijd

Herfst in Istrië betekent: op jacht naar de truffel, wijnen van jonge, opkomende wijnmakers proeven en je laven aan de warme geur van vers geroosterde kastanjes. 5 herfst food festivals in het land van de pure, Mediterrane keuken.

Sea You Tomorrow: Costa Cruises presenteert duurzaamheidsrapport

Verantwoord innoveren en toevoegen van waarde zijn de pijlers van Costa’s duurzaamheidsbeleid. Dit blijkt uit het recent gepubliceerde Sustainability Report 2014: 100% afvalscheiding, LED lichten op alle schepen en de bestelling van ’s werelds eerste schepen aangedreven door het schone LNG.

Barbados Food & Wine & Rum festival 2015: illustere sterrenchefs en subliem Bajan-food

Flying fish. Cou-cou. Fish cakes. Gerechten uit de pure Bajan-keuken die in allerlei gedaantes zijn te proeven tijdens het zinderende Barbados Food & Wine & Rum festival 2015. Ga mee op wereldreis langs innovatieve smaken van sterrenchefs en intieme rum shops.

Kleine cruisers zijn kapitein voor een dag

Wat wil je later worden als je groot bent? Dokter, verpleegkundige, piloot of misschien wel kapitein? Voor wie dat laatste wel ziet zitten, heeft Costa Cruises ‘Captain for a Day’ bedacht. In een dag leren kleine cruisers aan boord alles over de taken die op een kapiteinsbordje liggen.

SAS introduceert nieuw concept SAS Go light

Vanaf heden biedt Scandinavian Airlines een nieuw concept: SAS Go Light, een aanvulling op het bestaande SAS Go en SAS Plus. Bestemd voor de reiziger die voor het scherpste tarief wil reizen met alleen handbagage.

Costa komt met nieuwe 2015-2016 brochure

Costa heeft een nieuwe brochure uitgebracht met daarin het complete cruise aanbod van november 2015 tot en met december 2016. Door de geheel nieuwe vormgeving ademt de brochure de typisch Italiaanse sfeer van Costa en is dan ook vooral bedoeld ter inspiratie.

Re-Discover Barbados terug in verbeterde versie

Na de succesvolle actie van vorig jaar, is de Re-Discover dining special weer terug op Barbados, de culinaire hotspot van de Caribbean. Met een nog breder aanbod van deelnemende restaurants met smakelijke diner deals.

London City Airport checkt in bij Travelproof

Vanaf 1 september 2015 is PR- en marketingbureau Travelproof verantwoordelijk voor de ontwikkeling van marketingstrategieën voor de luchthaven London City Airport op de Nederlandse markt.

Costa Group benoemt Rahul Chakkara tot nieuwe Chief Digital Officer

Met ingang van 1 augustus 2015, versterkt Rahul Chakkara het Costa Groep leadership team als nieuwe Chief Digital Officer na de oprichting van de Costa Groep Digital Unit in Hamburg eerder dit jaar. Hij rapporteert rechtstreeks aan Michael Thamm, CEO van de Costa Groep.

Costa Cruises bestelt twee nieuwe generatie mega cruiseschepen

Costa Cruises heeft een order geplaatst voor twee schepen met de grootste gastcapaciteit ter wereld. Het zijn tevens de eerste cruiseschepen die worden aangedreven door LNG.