Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Fun@sea en gratis cruisen voor kinderen

Cruisen met kinderen komt wel heel dicht in de buurt van de ideale gezinsvakantie. Je ontdekt samen nieuwe bestemmingen, maakt boeiende excursies en er is veel fun en entertainment aan boord. Extra aantrekkelijk: bij Costa Cruises reizen kinderen tot 18 jaar meestal gratis mee.

Open kelders bij wijnmakers in Istrië

Op 31 mei, de laatste zondag in mei, is het traditiegetrouw open huis bij de wijnproducenten in Istrië. Geen betere manier om kennis te maken met de wijnen uit Istrië, die ook internationaal steeds meer ontdekt en bekroond worden.

Eropuit tip: Fly In Koksijde voor liefhebbers van historische vliegtuigen en oldtimers

Meer dan 200 vliegtuigen, een stoet unieke oldtimers, luchtdopen en exposities met verhalen over de Eerste Wereldoorlog zorgen voor een bijzondere Fly In Koksijde op 4 en 5 juli 2015 in de Belgische kustplaats Koksijde. Hét evenement voor vliegtuig- en oldtimerliefhebbers en voor wie meer wil leren over de Eerste Wereldoorlog, ook voor kinderen.

Nieuwe commerciële organisatie bij SAS

Scandinavian Airlines voerde onlangs een commerciële reorganisatie door, waardoor de concurrentiepositie van de Scandinavische maatschappij verder wordt verstevigd.

Cruise langs Noorse fjorden, de Shetland-eilanden en IJsland vanuit Amsterdam

Ontdek de machtige Noorse fjorden, ervaar vijf dagen lang de ruige natuur op IJsland en zie Jan-van-genten op de Shetland-eilanden. Met de twee zomerse natuurreizen naar het noorden van Costa Cruises die vertrekken vanuit Amsterdam.

Couples only: de beste romantische dingen te doen op laidback Barbados

Barbados figureert regelmatig op ‘Meest romantische bestemmingen’ lijstjes en is een ‘match made in heaven’ voor wie romantiek en tijd voor elkaar zoekt. Top ‘Couples Only’ tips voor een romantische vakantie op dit laidback Caribische eiland.

Top 5 duikplekken in Istrië met kampeertips

Een selectie van 5 top duikplekken op het Kroatische schiereiland Istrië gecombineerd met prettige campings die vaak een eigen duikschool hebben. Van intieme mini-camping tot viersterren met infinity pool.

Het best bewaarde geheim van charmant Rab: zandstranden

Het Kroatische eiland Rab staat voor ‘slow’ buitenleven in de groene natuur. Z’n best bewaarde geheim? De meer dan 20 zandstranden; in Kroatië zijn zandstranden namelijk vrij zeldzaam. Daarom: de 5 beste plažas met zand op charmant Rab, nu ook te bereiken per avontuurlijk watervliegtuig.

Scandinavian Airlines showt interieur met Google Street View

Scandinavian Airlines is de eerste Europese airline die consumenten via Google Street View een blik gunt in haar toestellen.

Grootse Garnaalfeesten met de beroemde paardenvissers van Oostduinkerke

Heerlijke grijze garnaaltjes, maar ook paardenvissers, bekende streekkoks, folkloregroepen tot zelfs de reddingsdiensten vormen de ingrediënten van de Grootse Garnaalfeesten op 27 en 28 juni in de Belgische kustplaats Oostduinkerke.