Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Istrië lanceert internationale social mediacampagne ‘win de mooiste vakantie ter wereld’

Het verkeersbureau van Istrië lanceert een grootschalige campagne genaamd ShareIstria (www.shareistria.com). Deze internationale uitnodiging is gericht aan bloggers, reisjournalisten en iedereen met een groot bereik op social media.

SAS benoemt kampioen in slaap vallen

Een maand na de introductie van het nieuwe interieur van de langeafstandsvloot organiseerde SAS op de luchthaven van Oslo een slaapwedstrijd. De winnaar viel al na 6 minuten in slaap op de comfortabele businessclassstoelen van Scandinavian Airlines.

SAS vernieuwt interieur langeafstandsvloot

Passagiers van Scandinavian Airlines op diverse lange afstandsvluchten reizen comfortabeler dankzij een volledige vernieuwing van het interieur.

Costa Group is drijvende kracht achter de Europese cruisemarkt

Cruisemarkt analyse 2014: de Costa Group is marktleider in alle grootste markten van continentaal Europa. Michael Thamm, CEO van de Costa Group: “meer dan de helft van de groei in passagiers van de laatste vijf jaar is gerealiseerd door de Costa Group (Costa en AIDA).”

Toerisme naar Barbados groeit

Het toerisme naar Barbados groeide in 2014 voor het eerst in twee jaar weer met 2,2% naar bijna 520.000 bezoekers. De belangstelling voor Barbados vanuit Nederland vertoont al langer een stijgende lijn, en met een groei van 17 % was 2014 buitengewoon goed.

Cruisen langs musea rond de Middellandse Zee: 5 ‘uit de kunst’ tips

Kunst doet iets met je. Cruisen met het nieuwste Costa Cruises schip Costa Diadema is een uitgelezen kans om kunst te zien en bijzondere musea in het Middellandse Zeegebied te bezoeken. Het schip zelf heeft een permanente collectie van zo’n 8000 kunstwerken aan boord, waarvan 190 originele

China’s eerste rond-de-wereldcruise vertrekt uit Shanghai met Costa Atlantica

Diverse gasten, waaronder Michael Thamm, CEO van de Costa Groep, overheidsfunctionarissen, partners, journalisten en bijna 1000 passagiers vierden China’s eerste wereldcruise met de Costa Atlantica voor vertrek vanuit thuishaven Shanghai. Voor het eerst bezoeken Chinese gasten vijf continenten tijdens een 86-daagse cruise, met een bezoek aan 28 bestemmingen in 18 landen.

Duits Verkeersbureau brengt pr-activiteiten onder bij Travelproof

Het Duits Verkeersbureau dat Vakantieland Duitsland in Nederland promoot, heeft na een uitgebreid aanbestedingstraject Travelproof geselecteerd als pr-bureau voor de Nederlandse markt.

Crane Beach op Barbados gekozen tot mooiste strand van het Caraïbisch gebied

USA Today 10 Best heeft onlangs de resultaten bekend gemaakt van de ‘Best Caribbean Beach’ awards. Niet alleen is Crane Beach op Barbados verkozen tot het mooiste strand van het gehele Caraïbisch gebied, Barbados is bovendien het enige eiland met twee stranden in de top tien.

SAS opent nieuwe route naar Hong Kong

Scandinavian Airlines start vanaf 10 september met directe vluchten vanuit Stockholm Arlanda Airport naar Hong Kong. Dankzij een snelle verbinding met Amsterdam is deze nieuwe verbinding voor reizigers uit Nederland zeer interessant.