Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 Filter:
30/11/2018

Geniet en verdien karmapunten tijdens je safari

Twee van Malawi’s vele aantrekkelijkheden zijn haar vriendelijke bevolking en de vele prachtige vergezichten. Wildlife maakt het supertrio compleet. Het Centraal-Afrikaanse land ging, vooral door de armoede, lang gebukt onder ontbossing en andere natuurcriminaliteit. Als gevolg daarvan is de wildstand en de balans tussen de diersoorten onderling onder druk komen te staan. De Malawiaanse overheid is samen met private organisaties, stichtingen en NGO’s zeer actief om planmatig orde op zaken te stellen. De Lilongwe Wildlife Trust is een van de partners om de bescherming en herintroductie van het wildlife in goede banen te leiden.

26/11/2018

9Wanna-shop-for-christmas-tips met Jet Airways

Kerstshoppen op z’n Indiaas of liever cool Canadian style? Jet Airways brengt je er vliegensvlug naartoe. Of het nu gaat om bijzondere bazaars in Bangalore, Goa’s beroemde hippiemarkten of de hipste designerboetieks en winterse kerstdorpen in tof Toronto. Bekijk snel deze negen shoptips!

26/11/2018

Jet Airways versterkt routenet met 20 dagelijkse vluchten

Jet Airways, de internationale full-service luchtvaartmaatschappij uit India, introduceert per begin december maar liefst 20 extra vluchten in haar internationale en binnenlandse routenet, om zo in te spelen op de groeiende marktvraag.

19/11/2018

De ideale citybreak voor komende winter

Op nog geen 3 uur vliegen land je in het 3500 jaar oude Tunis in een compleet andere wereld. Met als kloppend hart de geuren en kleuren van de bruisende medina. Een tijdreis naar het antieke Carthago en Romeinse mozaieken om tot rust te komen aan de diepblauwe Middellandse Zee. 8 highlights van een anders-dan-anders citytrip:

19/11/2018

Delta stopt met het gebruik van wegwerpplastic

Delta Air Lines verwijdert een groot aantal plastic artikelen voor eenmalig gebruik, zoals rietjes, roerstaafjes en wikkels uit de cabine en de Delta Sky Clubs. In april werd al gestopt met het gebruik van plastic folie om het bestek. Op jaarbasis scheelt dit een hoeveelheid plastic afval met een gewicht gelijk aan twee Boeing 757 vliegtuigen.

19/11/2018

Jet Airways lanceert 21e internationale bestemming

Schiphol, 7 november 2018. Jet Airways, de internationale full-service luchtvaartmaatschappij uit India, begon maandag met haar nieuwe non-stop verbinding tussen Mumbai en Manchester. Het is de eerste directe verbinding tussen de derde grootste Britse stad en de economische hoofdstad van India.   Met de lancering van deze vijfde non-stop service, die op 5 november jl. ceremonieel werd ingeluid, is Jet Airways de grootste carrier…

16/11/2018

6 bijzondere hotels en slaapadressen in Tunesië

Grotwoning in de woestijn, strak boutique hotel of vijfsterren luxe aan zee? Tunesië heeft verrassende slaapadressen om uit te kiezen. Een selectie van 6 bijzondere overnachtingen in het land van de zon, souks en Sahara

16/11/2018

Jet Airways introduceert vijf nieuwe routes

Schiphol, 1 november 2018. Jet Airways, de internationale full-service luchtvaartmaatschappij uit India, lanceert met ingang van het winterseizoen vijf nieuwe routes. Naast de introductie van Manchester-Mumbai en Pune-Singapore start de maatschappij ook de dagelijkse binnenlandse routes Bangalore-Vadodara, Delhi-Vadodara en Delhi-Coimbatore.

16/11/2018

Biosfeerreservaten in Centraal-Amerika en Dominicaanse Republiek als basis van een duurzaam toeristisch aanbod

Gouda, november 2018 – Centraal-Amerika en de Dominicaanse Republiek (SICA-RD) ontwikkelen een toeristisch aanbod met een sterke focus op duurzaamheid. De vele biosfeerreservaten en door UNESCO beschermde natuurparken vormen de basis van dit beleid.

16/11/2018

Beleef de magische wintersfeer in Gouda

Gouda in de wintermaanden verrast op alle fronten en de middeleeuwse straatjes bruisen van activiteit. Met het sprankelende lichtfeest Gouda bij Kaarslicht, warme winterwandelingen, dampende kaasfondues, duurzaam shoppen en schaatspret in een Gotische kerk. De highlights op een rij!