Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Ontdek Barbados als cruisebestemming

Met haar prachtige stranden en tal van activiteiten is Barbados de perfecte aanleghaven tijdens het maken van een cruise.

Nederlanders ontdekken de zoekmachine voor vliegtickets

Met een nominatie op zak voor ‘Website van het jaar’ in de categorie ‘Vrije tijd en Reizen’ en als nieuwe binnenkomer in de WUA! Top 100 van beste websites zit vliegticketzoekmachine Skyscanner sterk in de lift. Inmiddels worden zowel de site als de apps in Nederland ruim 2 miljoen keer per maand bezocht.

Meeste souvenirs gaan meteen de prullenbak in

Niet alleen de zomervakantie is ten einde, de meeste zorgvuldig uitgezochte en meegebrachte souvenirs zijn eveneens aan hun einde gekomen. In de prullenbak wel te verstaan. Dit blijkt uit recent onderzoek van vliegticketzoekmachine Skyscanner.

Meerderheid Nederlanders neemt ook een Social Media vakantie

De populariteit van sociale netwerken ten spijt: uit onderzoek van vliegticketzoekmachine Skyscanner blijkt dat het gebruik van sociale media bij een meerderheid tijdens de vakantie daalt. Een aanzienlijke groep logt tijdens de vakantie zelfs helemaal niet in.

Costa Cruises haalt Egypte uit vaarroutes

Vanwege het instabiele politieke klimaat heeft Costa Cruises besloten alle stops in Egypte en de Rode Zee cruises dit najaar en komende winter te annuleren.

Barbados geeft opnieuw zakgeld mee

Barbados heeft afgelopen juni het Island Inclusive pakket geïntroduceerd. Het eiland gaf een leuk zakcentje mee om optimaal te kunnen genieten van alles wat Barbados te bieden heeft. Dit werd zo goed ontvangen dat de actie nu is verlengd.

Vrouw pakt koffer man in met reden

Uit onderzoek van vliegticketzoekmachine Skyscanner is gebleken dat meer dan de helft van de mannen hun eigen koffer niet inpakt en dit vrouwlief laten doen. Maar de dames hebben zo hun redenen om de koffer van hun liefje in te pakken.

Gay Pride trekt veel bezoekers uit buitenland

Met de Amsterdamse Gay Pride in aantocht constateert vliegticketzoekmachine Skyscanner een spectaculaire groei in het aantal zoekopdrachten naar Nederland voorafgaand aan het evenement. De interesse vanuit het buitenland voor de Gay Pride blijkt enorm groot.

Lieve Max, het is hier fantastisch..!!

Hoewel de hond vaak wordt gezien als beste vriend van de man zijn het de vrouwen die hun hond het meeste missen op vakantie. Vrouwelijke hondenbezitsters missen hun trouwe viervoeter zelfs meer dan hun partner, vrienden of familie als zij op reis zijn.

Bioscoop op vliegveld grootste wens reiziger

Uit onderzoek gehouden door vliegticketzoekmachine Skyscanner onder meer dan 10.000 internationale reizigers is gebleken dat een bioscoop op het vliegveld de meest gekoesterde wens is.