Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Een stukje Afrikaanse geschiedenis op Barbados

Ontdek het Afrikaanse erfgoed dat Barbados rijk is. Van plantagehuizen tot vrijheids- beelden, het zonnige eiland is bezaaid met aspecten van vroeger die vandaag de dag nog heel erg leven en nog altijd worden herdacht.

Verrassende Valentijns vluchten

De clichés rondom Valentijnsdag als ‘in de zevende hemel zijn’ en ‘op een roze wolk zitten’ worden dit jaar letterlijk genomen.

 • Lees meer
 • Istrië voor het eerst op Fiets- en Wandelbeurs

  Als ultieme fiets- en wandelbestemming presenteert de Kroatische regio Istrië zich dit jaar voor het eerst op de Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdamse Rai.

  Removal of the Costa Concordia

  Costa Crociere has worked from the hours immediately after the Costa Concordia accident to ensure the least possible environmental impact and to safeguard the island of Giglio’s business activities and tourism.

  Barbados: En ze leefden nog lang en gelukkig

  Steeds meer Nederlanders kiezen Barbados als huwelijksreisbestemming of om er daadwerkelijk te trouwen. En terecht, want het eiland staat garant voor een onvergetelijke en intieme reis.

  En de Oscar voor beste filmlocatie gaat naar..

  De genomineerde films voor de 2012 Academy Awards, waarbij de prestigieuze Oscars worden uitgereikt, zijn weer bekend gemaakt. Skyscanner heeft vijf filmlocaties van genomineerde films op een rij gezet die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

  Persverklaring Costa Cruises

  Voor Costa Cruises is de bescherming van het milieu een integraal onderdeel van de bedrijfsmissie, zoals aangetoond door het verkrijgen van de meest strikte internationale certificeringen (UNIEN ISO 14001).

  Verklaring Costa Cruises

  Wij van Costa Cruises zijn diep bedroefd om het feit dat er nog meer slachtoffers zijn gevonden en onze innige deelneming gaat daarom ook uit naar de families.

  Skyscanner Travel Trends Report voor het eerst beschikbaar voor Nederland

  Als Europa’s grootste vluchtzoekmachine heeft Skyscanner als geen ander inzicht in zaken als populaire en snel opkomende bestemmingen, of wat een EK of politieke onrust doet met het aantal zoekopdrachten op de site. Op de Vakantiebeurs werden deze en een aantal andere opmerkelijke resultaten uit het Travel Trends Report gepresenteerd.

  Verklaring Costa Cruises

  Wij van Costa Cruises zijn diep bedroefd door deze tragedie, en onze harten en gebeden gaan uit naar iedereen die hierbij betrokken is en wij betuigen onze innige deelneming aan de nabestaanden van de slachtoffers.