Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Restaurants Istrië als enige niet EU lid ‘Jeunes restaurateurs d’Europe’ (JRE)

Vijf gerenommeerde restaurants in Istrië zijn toegetreden tot de prestigieuze Europese associatie van jonge en talentvolle chefs ‘Jeunes restaurateurs d’Europe’(JRE).

Dubai zet in op cruise toerisme

Met de opening van de nieuwe cruiseterminal eind van deze maand zet Dubai in op een forse groei van het cruisetoerisme. Tevens host Dubai de doopceremonie van het nieuwste schip van Costa Cruises, de maatschappij die als eerste vanuit Dubai vaarschema’s in de Arabische golf aanbood.

2010 Barbados Jaar van Actie

Barbados heeft het nieuwe jaar uitgeroepen tot het jaar van ‘Action & Soft Adventure’. Actief genieten dus van zon, zee en zand en niet te vergeten het prachtige achterland.

Wekelijkse Guernsey charter vanaf Rotterdam

Vanaf begin mei wordt Guernsey weer rechtstreeks aangevlogen vanuit Rotterdam. De vlucht wordt uitgevoerd door VLM en aangeboden door de touroperators Sunair en Buro Britain.

Weer meer Nederlanders naar Istrië

Het Kroatische schiereiland Istrië heeft afgelopen zomer bijna 150.000 Nederlanders ontvangen. Dit komt neer op een groei van drie procent.

Winter uitwaaien op Guernsey

Met de mooiste winterwandelingen is het Kanaaleiland Guernsey een heerlijk toevluchtsoord om te onthaasten en te ontsnappen aan de winterblues.

Domincaans droomeiland weer vijf jaar exclusief voor Costa gasten

Op 21 oktober jl. besloot de regering van de Domincaanse Republiek de concessie van Costa Cruises voor het exclusieve gebruik van het tropische Isla Catalina te verlengen.

Eerste groene cruisevloot wordt steeds groener

Als eerste maatschappij ter wereld met een geheel groene vloot blijft Costa investeren in milieuvriendelijkheid met maatregelen die verder gaan dan internationale en EU voorschriften.

Cruisepassagiers kunnen vanaf 2010 eco excursies boeken

In 2010 biedt Costa Cruises op vele van de ruim 250 bestemmingen eco-toerisme excursies aan. Deze ontzien het milieu en creëren economisch voordeel voor de lokale gemeenschap.

Barbados beste Caribische land om te leven

Barbados is volgens de Verenigde Naties het beste land in de Caribbean en Latijns Amerika om te leven. Dat blijkt uit een overzicht dat de VN-ontwikkelingsorganisatie UNDP heeft opgesteld.