Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Tennerfest Guernsey: dineren voor een tientje in culinair paradijsje

Vanaf 1 oktober is het zes weken lang Tennerfest. Met meer dan 160 restaurants die menu’s vanaf £ 10,- (‘tenner’) samenstellen is succes ook dit jaar weer gegarandeerd.

Golfliefhebbers kunnen eindelijk in Istrië terecht

Na lang wachten is het zover: Istrië heeft een heuse 18 holes golfbaan. Toch is het niet de eerste, begin vorige eeuw had Istrië zelfs een van de grootste en mooiste golfbanen van Europa.

Vijfsterren Kempinski Adriatic opent deuren in Istrië

Na enige vertraging opende Hotel Kempinski in Savudrija deze maand haar deuren. Het is het eerste vijfsterren hotel in dit noordwestelijke gedeelte van Istrië en heeft een fantastisch uitzicht op Slovenië en Italië.

Ontdek Barbados te paard

Bezoekers van het Caribische Barbados kunnen de natuurpracht van dit koraaleiland nu ook te paard ontdekken.

Me Tarzan you Jane in Barbados

In een van de tropische stukken bos die Barbados nog rijk is, kan de bezoeker nu aan kabels van boomtop naar boomtop suizen.

Zonder nat pak genieten van onderwaterwereld Barbados

Dat het Caribische koraaleiland Barbados een fantastische onderwaterwereld heeft mag bekend zijn, maar dat het per onderzeeër ontdekt kan worden is minder onbekend.

Groei cruisevakanties heeft aandacht SBS

Hart van Nederland had afgelopen vrijdag een item over de groei van cruisevakanties. Het actualiteiten programma van SBS dat gaat over alles wat in Nederland speelt, is het niet ontgaan dat cruisen, ondanks de crisis, een spectaculaire groei doormaakt.

Guernsey: stukje Frankrijk, opgeraapt door de Engelsen

Zo omschreef Victor Hugo Guernsey, het Kanaaleiland waar de Franse schrijver 14 jaar in verbanning doorbracht.

Istrische keuken laat andere mediterrane landen ver achter zich

In Kroatië gaat men uit van een toptent als er veel Italiaanse kentekens voor de deur staan. Dat is zeker het geval nu bij restaurant Damir i Ornela in het Istrische Novigrad, nadat ze in Italië het Mediterrane Landen Toernooi van een bekend kookprogramma op RAI uno hebben gewonnen.

Darten tegen Wayne Mardle: iedereen kan het

De droom van elke darter: het opnemen tegen Wayne Mardle en profiteren van zijn tips. Goed nieuws is dat het werkelijkheid kan worden tijdens het Brydens dartfestival in november. Nog beter nieuws is dat dit plaatsvindt op het tropische paradijs Barbados.