Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Optimisme op inauguratie Costa Luminosa in Amsterdam

Onder grote belangstelling van pers en reiswereld is op 16 juni het nieuwe vlaggenschip van Costa, de Costa Luminosa, in Amsterdam geïnaugureerd. Costa ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet en gaat door met de uitbreiding van de vloot.

Costa vestigt Guinness record met dubbele doop 13e en 14e schip

Op 5 juni jl. doopte Costa Cruises in Genua simultaan het dertiende en veertiende schip van de vloot. Hiermee vestigde de Italiaanse cruisemaatschappij en Europese marktleider een nieuw Guinness wereld record.

Loop door de tijd in Guernsey

Met spectaculaire klifpaden, talloze baaien en landwegen, is wandelen de aangewezen manier Guernsey te verkennen. Met een historische wandeling wordt het een reis terug in de tijd.

Tijdloos Guernsey

Greenwich Mean Time (GMT) werd in 1909 in Guernsy ingevoerd, bijna 30 jaar later dan in Engeland. Zou dat de reden zijn dat de tijd op Guernsey trager lijkt te gaan?

Tijd speelt geen rol op het eiland Herm

Het eiland Herm, op 20 minuten varen van Guernsey, is al jaren onveranderd. Het enige hotel op het eiland is The White Hotel. Hier is geen televisie, geen telefoon en zeker geen klok te vinden.

Enorme belangstelling cruisedagen Amsterdam

In de cruiseterminal in Amsterdam vond op 22 en 23 mei de cruisedagen plaats. Ruim 3.500 bezoekers bezochten de beurs waar diverse rederijen waren vertegenwoordigd. Ook werd het vakantiegevoel aan boord beleefd op de schepen van het Italiaanse Costa Cruises.

Istrië begint 2009 erg goed

Hoewel nog vroeg in het jaar, weten Nederlandse vakantiegangers de weg naar Istrië al goed te vinden: tot nu toe al 6 procent meer dan verleden jaar.

Istrië aantrekkelijk in alle jaargetijden

Ook dit jaar zal Istrië haar bezoekers verwelkomen met nieuwe faciliteiten en noviteiten. Want zon en zee is niet genoeg om in elk jaargetijde een fantastische vakantie ervaring te bieden.

Istrië breidt uit met beleid en oog voor kwaliteit

Het aantal overnachtingsmogelijkheden, maar vooral ook de variëteit hiervan, neemt in Istrië elk jaar toe. Hierdoor kan deze steeds populairder wordende bestemming een groter en gevarieerder publiek bedienen.

Costa Cruises presenteert met simultane doop recordbrekend evenement

De nooit eerder vertoonde doop van twee cruiseschepen tegelijkertijd wordt ‘een Italiaans portret van muziek en licht’. Een spektakel gewijd aan het beste dat Italië te bieden heeft met als ‘ouverture’ de luchtshow van het acrobatische team Frecce Tricolori.