Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Ondanks crisis blijft de cruise industrie in Europa groeien

In het zojuist uitgebrachte ‘European Cruise Contribution’ van de European Cruise Council wordt wederom een aanzienlijke groei van de impact van de cruise industrie in Europa in 2008 gerapporteerd.

Schepen Costa Cruises krijgen eigen Amarone uit top wijnjaar 2003

Een exclusieve selectie Amarone di Aneri uit 2003, in 14 vaten, elk opgedragen aan een van de Costa schepen, waaruit een gelimiteerd aantal flessen wordt geproduceerd. Zo beschikt elk schip van de vloot over een persoonlijke ‘reserve’.

Drie nieuwe verleidingen van Barbados

Naast de ontelbare redenen die er zijn om naar Barbados te gaan, zijn er nu drie nieuwe en zwaarwegende argumenten om het niet bij dromen te laten.

Regeren is vooruitzien: leidende Europese cruisemaatschappij brengt 2010 brochure uit

Europa’s populairste cruisemaatschappij, het Italiaanse Costa Cruises heeft zojuist de Nederlandstalige brochure 2010 uitgebracht. Hierin weer originele en exclusieve vaarbestemmingen die de sleutel zijn tot Costa’s succes.

Istrië na Toscane ’s werelds beste olijfoliegebied volgens olijfoliebijbel l’Extravergine

In L’Extravergine 2009 staan 36 olijfolieproducenten uit Istrië. Gezien de kwaliteit en in overeenstemming met de vermeldingen in L’Extravergine behoort Istrië dan ook tot ’s werelds betere olijfoliegebieden, om precies te zijn op de tweede plaats na Toscane.

Het lekkerste museum van Europa: het truffelhuis in Buzet

In de truffelstad Buzet staat misschien wel het lekkerste museum van Europa: ecomuseum het Truffelhuis. Een permanente tentoonstelling, activiteiten, thematische paden en een truffelpark voor kinderen; met dit museum verstevigt Buzet haar positie als truffelhoofdstad van Istrië.

Aspergeroute in Istrië

In Nederland denken wij bij de benaming ‘het witte goud’ aan asperges. In Istrië slaat dat op de zeldzame witte truffel die hier wordt gevonden. Hun asperges zijn niet wit maar groen, niet exclusief en dus ook niet duur. Maar daarom niet minder gewaardeerd!

Good Food Guernsey

De ongelooflijke concentratie van eersteklas restaurants op Guernsey veronderstelt dat dit kanaaleiland het onderwerp ‘eten’ zeer serieus neemt. En dat is ook zo, blijkt ook online op www.goodfoodguernsey.com.

Vertegenwoordiging Visit Guernsey door Travelproof

Visit Guernsey heeft PR- en Marketingbureau Travelproof aangesteld voor de Public Relations in Nederland. Na het stoppen van de PR activiteiten van Visit Britain is Guernsey op zoek gegaan naar een nieuwe vertegenwoordiging in Nederland, waarbij de visie en aanpak van Travelproof goed bleek aan te sluiten op de doelstellingen van Guernsey.

Tips voor kids belevenissen in Istrië

Zon, zee en water zijn beproefde ingrediënten voor een geslaagde vakantie voor kinderen. Maar daarnaast kunnen kinderen op dit groene Kroatische schiereiland meer beleven en als unieke ervaring mee naar huis nemen.