Public Relations

Travelproof helpt zichtbaarheid vergroten en werkt samen met onze klanten aan het bereiken van print- en online doelen voor ‘rumour around the brand’. Wij omarmen influencers omdat zij in staat zijn uw boodschap op een authentieke manier over te brengen, maar werken alleen met de allerbesten. Zo bent u verzekerd van een goede match qua doelpubliek en boodschap. Onze services bestrijken het gehele PR werkveld, van emailnieuwsbrieven, story pitching en persberichten tot blogger lunches, celebrity endorsement, persreizen en media workshops.

Marketing

Met destinatiemarketing zetten we bestemmingen steevast op wensenlijstjes van de Nederlandse reiziger. Wij beschikken over een krachtig netwerk van touroperators, MICE organisaties, reisagenten en airlines. Van roadshows, famtrips en beurzen tot mailings, trainings of product launches: reken op onze uitgebreide ervaring. Wij zetten joint promoties op, zowel met reismerken als lifestyle brands, om met hetzelfde budget meer impact te bereiken. Wij bieden onze klanten dankzij ons netwerk toegang tot de beste media deals.

Representation

Cliënten van Travelproof profiteren van de mogelijkheid hun eigen vertegenwoordiging te hebben dat verdere groei op de Nederlandse en/of Benelux markt mogelijk maakt. Wij treden op als uw lokale team, afgestemd op uw bedrijfscultuur en uitstraling.  Dit betekent volledige verantwoordelijkheid voor business development op basis van een geïntegreerde en aanpak.  Volledig afgestemd op u en uw doelstellingen en desgewenst met dedicated website, email en telefoon en voor tourist boards een speciaal full service pakket.

Digitaal

Vandaag de dag zijn sociale en digitale media een vast en belangrijk onderdeel van de media mix. Wij hebben veel ervaring op het gebied van social media management en weten hoe we strategisch gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van social media om in contact te komen met uw doelpubliek. Door middel van aansprekende activaties, influencer samenwerkingen en gericht adverteren vergroten wij bereik en engagement. Verder hebben wij toegang tot de beste deals voor online banner campagnes of native advertising.

Evenementen voor de media & reisindustrie

Wij organiseren alle soorten evenementen waarmee we de media of Nederlandse reiswereld bereiken: workshops, roadshows, productlanceringen, inaugurele evenementen, business challenges, award uitreikingen, netwerkevenementen, sales calls of redactiebezoeken.  De voorbereiding, coördinatie, bemanning en uitvoer inclusief alle communicatie en follow up. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en zorgen ervoor dat uw merk of bestemming op representatieve wijze over het voetlicht komt.

Influencer campagnes

Op het gebied van het werken met influencers is Travelproof op het gebied van reizen en toerisme een ware pionier. Onze uitgebreide ervaring met influencer PR & Marketing garandeert u een perfecte match. Afhankelijk van doelstellingen en kernboodschappen, brengen wij het doelpubliek in kaart en zoeken daarbij de beste ambassadeurs voor uw merk of bestemming.  Wij maken afspraken over de exposure en monitoren de output, zodat uw boodschap op een krachtige en geloofwaardige manier over wordt gebracht.

Reistrends en markt analyses

Dankzij onze samenwerking met onderzoeksbureaus en reisassociaties beschikken wij over waardevolle marktinformatie. Onderzoeken, enquetes, statistieken, trends, boekingsintenties, boekingsgedrag of op maat gemaakte onderzoeken: inclusief een volledige briefing, coördinatie en een rapport met aanbevelingen.

 

© Dooder